2022 Yılının İlk Yeniliği “Egea Cross Wagon”

®
Çok Okunanlar

Yeni Lassa Transway 3…

Zorlu Yolların Sağlam İş Ortağı: Yeni Lassa Transway 3 Lassa, hafif ticari araçlar için geliştirdiği zorlu yolların sağlam iş ortağı...

Tofaş’ın 2023 Yılı Faaliyet Raporu Yayınlandı…

Türkiye’nin öncü otomotiv şirketi Tofaş, 2023 yılında başarılı iş sonuçlarına ulaşırken, sürdürülebilirlik yaklaşımı ve inovasyon temeline dayanan anlayışıyla; Ar-Ge,...

Ford Trucks, Iveco ile kabin geliştirme

Ford Trucks ve Iveco, ağır ticari araçlar için yeni bir kabin geliştirme konusunda potansiyel sinerjileri incelemek üzere bağlayıcı olmayan...

Yeni 208 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 100 HP

Avrupa’nın B-HB segmentinde en fazla satılan modeller listesinde en üst sıralarda yer alan PEUGEOT 208, yenilenmesinin ardından mart ayı...

Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Fiat Egea’nın en yeni modeli  “Cross Wagon” Ocak ayında satışa çıkıyor.

Konuyla ilgili görüş veren Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç,  ’İyi bir otomobil aynı zamanda ulaşılabilir olmalı’ hedefiyle 2015 yılında üretimine başladığımız Fiat Egea, 6 senedir Türkiye’nin birinci tercihi olmaya devam ediyor. Özgün tasarımı ve fonksiyonelliğinin yanı sıra ileri sürüş teknolojileri ve konforu da tüketiciler için ulaşılabilir kılan Egea’nın, lansmanından bu yana Türkiye’de 345 bin adedi geçen toplam satış rakamı model ailesinin gücünü yansıtıyor.

Fiat markası olarak, 2021 yılının başında yenilenen Egea Ailesi’ne katılan Cross’tan sonra bu yıla da “Cross Wagon” ile başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Farklı bir tarz arayanların beklentilerini karşılayacak Egea Cross Wagon’un, station wagon pazarında Egea’nın liderliğini daha da güçlendireceğine inanıyorum” dedi.

Egea model ailesine yeni bir üye daha eklendi. Son 6 yıldır ülkemizin en çok tercih edilen model ailesi, beşinci gövde tipi olan “Egea Cross Wagon”un da aileye katılmasıyla birlikte otomobil müşterilerinin beklentilerini daha geniş bir yelpazede karşılayacak.

 Konuyla ilgili görüş veren Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç,  “2022 yılına hızlı bir giriş yapıyor ve ailenin diğer üyeleri gibi Tofaş’ta geliştirilerek üretilen Egea Cross Wagon ile müşterilerimizi yine çok beğenileceğine inandığımız bir modelle buluşturuyoruz” dedi.

Egea, Tüm Gövde Tipleri ile Zirvede Olmaya Devam Edecek”

Altan Aytaç, Fiat Egea Ailesi’nin yeni üyesi Cross Wagon’un, Ocak ayından itibaren  Avrupa Pazarları’nda RED versiyonu ile satışta olacağını söyledi. Egea Ailesi’nin yeni üyesi Cross Wagon’un, ülkemizde ailenin diğer üyeleri gibi en güncel teknolojik özelliklerle satışa sunulduğunun altını çizen AytaçEn ileri sürüş teknolojileri ile donatılmış, tasarım ve fonksiyonellikten ödün vermeyen Egea Ailesi sunduğu fiyat / fayda dengesiyle çok iddialı ve 6 senedir müşterilerin birinci tercihi olmaya devam ediyor. Pazarın güçlü oyuncusu Egea Sedan’ın haricinde; Hatchback modelimiz segmentindeki başarısını korurken, Station Wagon modelimiz yüzde 86’lık bir payla segmentini domine ediyor. Geçtiğimiz sene tüketiciyle buluşturduğumuz Egea Cross da diğer aile üyeleri gibi çok sevildi ve pazara sunulduğu yıl yaklaşık 20 bin adetlik satış rakamına ulaştı. Türkiye otomotiv tarihinin en başarılı modellerinden biri olan Egea’nın, lansmanından bu yana 345 bin adedi geçen toplam satış rakamı da model ailesinin gücünü yansıtıyor. Sadece 2021 yılında pazarda 71 bin adedin üzerinde satış rakamına ulaşan Egea Ailesi’nin yepyeni üyesi Cross Wagon’un kendi segmentini yaratacağına ve model ailesini daha da güçlendireceğine inanıyorum” dedi.

Özgün Tasarım, Farklı Stil ve Station Wagon Fonksiyonelliği

Fiat Egea Ailesi’nin en yeni üyesi Cross Wagon; fonksiyonellik ve şıklığı tek bir potada birleştiriyor. Yeni bir hedef kitleye yönelik, SUV görünümünde, Station Wagon rahatlığındaki Cross Wagon, Lounge donanım seviyesi ile tercih edilebiliyor. Cross Wagon, 550 litrelik bagaj kapasitesi, yüksek sürüş pozisyonu sunan gövde mimarisi ile outdoor aktivitelerini sevenler, kalabalık aileler ve hobi sahiplerinin tercihi olacağının da sinyalini veriyor. Egea Cross Wagon’un yerden yüksekliği süspansiyon yapısı, jant ve lastik ölçüleriyle Station Wagon gövde tipine göre 35 mm artıyor. Tıpkı Egea Cross’ta olduğu gibi; Cross Wagon da tasarımsal detaylarıyla fark yaratıyor. Otomobilin crossover detayları çamurlukların etrafındaki gövde kaplamaları ile başlayarak yanlarda ve ön tarafta da devam ediyor. Cross Wagon’un kaslı ön ve arka tamponu, yan marşpiyelleri, 17 inç elmas kesim jantları ve özel tavan rayları da ona güçlü ve gösterişli bir görünüm sağlıyor.

Anahtarsız ve Kablosuz Kullanıcı Deneyimi

Egea Cross Wagon’da gelişmiş bağlanabilirlik çözümleri ve 10 inç dokunmatik ekrana sahip beşinci nesil UConnect 5 multimedya sistemi yer alıyor. Kullanıcılarına pratik ve kullanışlı bir sürüş deneyimi sunmaya hazırlanan modelde, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip olan beşinci nesil Uconnect 5, kişiselleştirilebilir profillerle 5 adede kadar konfigürasyonu saklama olanağı yer alıyor. Multimedya sistemi, tıpkı ailenin diğer üyelerinde olduğu gibi aynı anda iki telefonu Bluetooth üzerinden bağlama olanağı da sunuyor. Egea Cross Wagon Lounge, 10 inç dokunmatik ekranının yanı sıra, standart olarak sunduğu anahtarsız giriş & çalıştırma ve kablosuz şarj özelliği sayesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Egea Cross Wagon, aynı zamanda tüm Egea Ailesi gibi sınıfının en zengin güvenlik özelliklerini de kullanıcısına sunuyor. ‘Trafik İşareti Tanıma Sistemi’, ‘Akıllı Hız Asistanı’ ‘Şerit Takip Sistemi’, ‘Sürücü Yorgunluk uyarı Sistemi’, ‘Akıllı Uzun Far’, ‘Kör Nokta Uyarı Sistemi’ ve Ön park sensörleri gibi özellikler sunan Cross Wagon yenilikçi ve modern bir yapı sergiliyor.

Egea Cross Wagon ‘Fiat Online’da

Fiat Showroomlarında Ocak ayının sonunda yerlerini alacak Egea Cross Wagon’lar, online satış  kanalı, https://online.fiat.com.tr/ üzerinden 11- 31 Ocak tarihleri arasındaki ön satış dönemi boyunca, 419 bin 900 bin TL’den başlayan kampanyalı fiyatla satışa sunulacak.

Son Haberler

Volkswagen Passat Variant’ın tercihi de Goodyear oldu

Volkswagen, Goodyear lastiklerini yeni Passat Variant modelinin orijinal ekipmanı (OE) olarak seçti. Goodyear’ın ünlü Vector 4Seasons Gen-3, EfficientGrip Performance...
- Advertisement -

Diğer Haberler