
Tesla, ABD’de Model 3 Premium ve Performance ile bir yıllık ücretsiz Supercharger sunuyor. Yıllık 800 ila 1.200 ABD Doları arasında tasarruf edin. Kampanyadan yararlanın!
Tesla, Model S ve Model Supercharger’lar gibi daha pahalı modellerinin satışlarını artırmak için ücretsiz Supercharger programını kullanıyordu. Bu teklif yalnızca yeni Model 3’ler için geçerlidir ve temel arkadan çekişli model gibi diğer versiyonları kapsamaz. Potansiyel elektrikli alıcılar için tasarruflar önemli olabilir. Sürüş alışkanlıklarına bağlı olarak tipik bir Model 3 sahibi yılda 12.000 ila 15.000 mil arasında yolculuk yapabilir. Kilowatt saat başına ortalama 0,40 ila 0,50 dolar arasında hızlı şarj maliyetiyle yıllık tasarruf 800 ila 1.200 dolar arasında olabilir.
Otomobil Dergisi – İspanya
Source link
2026-05-02 08:41:00 , automobilemagazine.com.tr
Bilgilendirme: Bu içerik, uluslararası otomotiv üreticileri ve güvenilir basın kaynakları tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda, AutomobileMagazine’in yapay zekâ destekli yayın sistemi kullanılarak hazırlanmış ve yayımlanmıştır.





















