Renault Grubu’ndan Cenevre Otomobil Fuarı’nda Elektrikli Atağı

®
Çok Okunanlar

Varil başına 83.67 dolarlık kapanış fiyatına göre %0.42 arttı.

Petrol fiyatları, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC+ olarak bilinen müttefiklerinin üretim kesintilerine devam edeceği beklentileriyle Cuma...

Mercedes-Benz sponsorluğunda Budapeşte Festival Orkestrası

Mercedes-Benz, İstanbul Müzik Festivali’nin bu yıl da “Yüksek Katkıda Bulunan Gösteri Sponsoru” Mercedes-Benz’in sponsor olduğu Budapeşte Festival Orkestrası & Iván Fischer & Francesco...

Araba Lastiklerinin Püf Noktaları: Doğru Seçimden Bakıma Kadar Her Şey

Araba lastikleri, bir aracın performansı ve güvenliği üzerinde belirleyici bir rol oynar. Doğru lastik seçimi, her sürücünün bilmesi gereken...

Yakıt Tüketimi ve Emisyonlara Yönelik Çözümlerini Sunuyor

Allison Transmission, yakıttan bağımsız tahrik çözümlerinden belediye ve atık toplama araçlarına yönelik Allison eGen Power® tam elektrikli akslara kadar...

Renault: Herkes için bugün ve yarın elektrikli mobilite…

Renault, geleceğin mobilite vizyonunu ortaya koyan elektrikli konsept modeli MORPHOZ’un ilk gösterimini Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştiriyor. Müşterilerin ihtiyaçları, istekleri ve kullanımlarına göre kişiselleştirilmiş bir uyarlama içeren modüler MORPHOZ, gelecek yıllarda pazara sunacağı Renault’nun yeni elektrikli model ailesine gönderme yapıyor.

Renault, Yeni Twingo Z.E‘nin dünya prömiyeri dahil olmak üzere 8 modelden oluşan eksiksiz %100 elektrikli ürün gamı ile Cenevre Fuar’ındaki yerini alıyor.

Elektrikli otomobilin öncü markası Renault, üç amiral modelinde E-TECH adını verdiği hibrit ve plug-in hibrit motorları ile ürün gamını elektrikleştirmeye devam ediyor: Clio, Captur ve Megane Estate (SW). Yeni Megane Estate (SW) E-TECH Plug-in, ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergileniyor.

Kangoo Z.E. Konsept, hafif ticari araç müşterilerinin beklentilerine karşılık vermek üzere gösterişli bir geri dönüş yapıyor. Şehir içi ve elektrikli show-car, 2020’de Kangoo ürün gamında yapılacak yeniliğin ipuçlarını taşıyor.

Dacia’dan elektrikli devrim: Pazardaki en ulaşılabilir %100 elektrikli şehir otomobili

Dacia, tarihinde yeni bir sayfa açarak elektrikli devrimini başlatıyor. Geçmişine sadık ve “ezber bozan” marka Dacia, elektrikli araç pazarına giriyor. Elektrikli mobilite konusunda Renault Grubu’nun 10 yıllık deneyiminin üzerine inşa edilen bir devrim ile Dacia, %100 elektrikli show-car’ını Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor.

ECO-G adını verdiği LPG versiyonlarını, binek otomobil ürün gamının tamamında kullanan tek üretici olan Dacia, yeni Tce 100 ECO-G motorunu da Cenevre’de tanıtıyor. Marka ayrıca Avrupa’daki 15. yılını kutlamak için ‘’Yıl Dönümü’’ özel serisini sergiliyor.

Alpine: iki özel seri ve sportifliğin yeni yorumu

Alpine, bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı’na geri dönüyor ve iki yeni özel serinin tanıtımıyla A110 ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

Alpine ayrıca A110 SportsX modelini de fuarda sergiliyor. Alpine tasarım ve mühendislik ekiplerinin ortak çabasının sonucu olan model, A110’un ralli versiyonları ve 1973 Monte Carlo Ralli şampiyonu A110’dan ilham alıyor.

Son Haberler

Mercedes-Benz’in 210 milyon TL’lik yatırım

Mercedes-Benz Otomotiv, Gebze’de kurduğu ve tüm Türkiye’deki acentelere parça tedariği sağlayacağı yeni Parça Lojistik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 15 bin...

Diğer Haberler