Vestel Mobilite, 7-9 Mayıs’ta Almanya’nın Münih şartlarında düzenlenen EES Europe 2025 fuarında bu yıl da yüksek hızlı şarj ve enerji depolama çözümleriyle boy gösteriyor. Fuarda öne çıkan ürünler arasında yeni DC serisinden Stella-M, 1 MW’a kadar şarj gücü ve üretim özellikleriyle dikkat çekiyor.
Vestel Mobilite, e-mobilite ve şarj altyapıları alanında dünyanın önde gelen fuarlarından EES Europe 2025’te yeni ürün ve teknolojileriyle yer alacak. Vestel Mobilite, batarya ve elektrikli araç şarj çözümlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle katılıyor.
Vestel Mobilite, elektrikli araç şarj teknolojisinde yeni bir standartta kullanıma sunulan DC şarj ünitesi Stella-M’yi ilk kez yöneterek buluşturuyor. Vestel’in yeni DC şarj ünitesi Stella-M, 1 MW’a kadar şarj kapasitesi ve MCS çıkışı ile yüksek hızlı şarjda yeni dönemi başlatıyor. Stella-M, soğuk soğutmalı güç kabini özelliği ile yoğun kullanımda maksimum verim sağlıyor.



















































































