120. Yılda Sarsılmaz İş Birliği: Otokoç ve Fenerbahçe, “Göğsümüzde Güven, Kalbimizde Fenerbahçe” Diyerek İmzaları Attı
Türkiye’nin spor ve mobilite alanındaki iki köklü markası, uzun yıllara dayanan sarsılmaz ortaklıklarını tarihi bir döneme taşıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Otokoç, Futbol A Takımı forma göğüs iş birliği anlaşmasını 15 Nisan’da düzenlenen törenle 2026-2027 sezonu için yeniledi.

Türkiye dahil 9 ülkede mobilite faaliyetlerini sürdüren ve 1928’de kurulmuş olan Otokoç Otomotiv’in otomotiv perakendeciliği alanındaki markası “Otokoç” ile büyük ve köklü spor kulübü Fenerbahçe arasında gerçekleştirilen forma göğüs iş birliği anlaşması, Chobani Stadyumu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, 1907 Tribünü’nde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.
Toplantıya; Otokoç Otomotiv Şirket Lideri İnan Ekici, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Murat Salar, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Gözlüklü katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 120. yılında da bu anlamlı iş birliği, “Göğsümüzde Güven, Kalbimizde Fenerbahçe” mottosuyla güçlü bir yol arkadaşlığı olarak devam ediyor. İmza töreniyle resmileşen bu yeni dönem, her iki kurumun ortak vizyonunu ve Türk sporuna kattığı değeri simgeliyor.
Otokoç Otomotiv Şirket Lideri İnan Ekici: “Bu yıl 100. yaşını kutlayan Koç Topluluğu’nun parçası olan ve kendi 100. yılına doğru ilerleyen 98 yaşındaki Otokoç Otomotiv olarak, köklü geçmişimizle ülkemizin değerlerine katkı sağlamayı her zaman önceliğimiz gördük. Fenerbahçe gibi tarihi başarılarla dolu bir kulüple olan iş birliğimizi, kulübün 120. yılı gibi özel bir dönemde de sürdürmekten onur duyuyoruz. Bu birliktelik sadece bir iş birliği değil, iki dev markanın vizyonunun sahaya yansımasıdır. Fenerbahçe’nin büyüklüğü ile Otokoç’un kurumsal gücü yan yana geldiğinde, ortaya bir güven duygusu çıkar. Bu güven, yıllar içinde inşa edilir; kolay kolay değişmez, çünkü güven, sürdürülebilirliğin sonucudur. Bugün burada, bu ortaklığın sadece geçmişine değil, devamına da sahip çıkıyoruz. Ve diyoruz ki, Göğsümüzde Güven, Kalbimizde Fenerbahçe!”






















