2021 Jeep Grand Cherokee, Tam Boy SUV

®
Çok Okunanlar

Test Sürüşü: MG ZS Benzinli Luxury Plus 1.0T-GDI

Yazar-Fotoğraf: Özgür Sunay MG ZS kompakt suv aracı ZS benzinli modeli Luxury Plus 1.0litre 6 İleri / Otomatik versiyonu test...

Sofya seferlerinin sayısında günde 2’ye çıkardı

Kâmil Koç’un Avrupa’daki yeni durağı Kırcaali oldu Türkiye’nin köklü seyahat markası Kâmil Koç, yurt içinde olduğu gibi Avrupa yollarındaki varlığını...

2021 Jeep Grand Cherokee, Şimdiye kadarki en çok ödül alan SUV, daha efsanevi 4×4 kapasitesi, birinci sınıf yol iyileştirme ve işçilik, üstün lüks ve konfor, sınıfındaki en güvenlik ve ileri teknoloji özelliklerini sunuyor…

Kökleri bir Jeep ® 4×4 yeteneği, lüks ve gelişmiş teknolojilere dayanan ve Grand Cherokee ve FCA ilkleri ile yüklü olan yepyeni 2021 Jeep Grand Cherokee – şimdi yedi yolcu koltuklu. 

Jeep 4×4 sistemi ve farklı beş arazi moduna sahip sınıfının lideri Selec-Terrain çekiş yönetim sistemi, önceki nesillere kıyasla daha fazla arazi gücü ve su geçiş özelliği dahil olmak üzere efsanevi arazi yeteneği geleneğini sürdürüyor.

Tamamen yeni araç mimarisi, bağımsız ön ve arka süspansiyonlar ve elektronik uyarlanabilir sönümleme özelliğine sahip sınıfına özel Quadra-Lift havalı süspansiyon, sınıfında lider yetenek ve birinci sınıf yol sürüş dinamikleri sunuyor.

Otantik dış tasarım ve birinci sınıf işçilik, Jeep’in imzası olan yedi yuvalı ızgara, agresif ön yaklaşma açısı ve trapez biçimli tekerlek kemerleri gibi imzalı Jeep tasarım ipuçlarına sahip zarif, yeni bir gövde stili. 

Birinci sınıf, geniş iç mekan çerçevesiz dijital gösterge grubu ve dokunmatik ekranlı radyo, ortam özellikli yepyeni LED aydınlatma, sürücü ve ön yolcu koltuğu masajı ve kişiselleştirilmiş iklim bölgeleri dahil olmak üzere gösterge panelinde standart 10 inç ekranlar yer alıyor.

360 derecelik çevresel görüş ve gece görüş kameralarının yanı sıra uygulamalı otomatik sürüşe sahip L2 sürücü destek sistemleri dahil 110’dan fazla gelişmiş güvenlik ve güvenlik özelliği ile donatılmış. 

Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto ile şimdiye kadarki en gelişmiş Uconnect sistemi, ön cam Head-up Display (HUD) , dijital dikiz aynası, çerçevesiz dijital gösterge , arka koltuk izleme kamerası ve özel ve premium 960 watt’lık yeni nesil teknolojiler , 19 hoparlörlü McIntosh ses ses sistemi yer alıyor. 

Jeep Markası – FCA Global Başkanı Christian Meunier, “Jeep Grand Cherokee kadar sevilen bir SUV’yi yeniden hayal etmeye başladığınızda, verilen her kararın en önemli noktası, bir aşırı başarılı olarak neredeyse 30 yıllık mirasına dayanmaktadır” dedi. “Jeep ekibine rehberlik eden bu mirasla, yeni 2021 Jeep Grand Cherokee, beklentileri aşmak ve başka hiçbir SUV’un yapamayacağını yapmak için üretildi: Efsanevi Jeep 4×4 arazi kabiliyetini üstün yol davranışlarıyla harmanladı. Tamamen yeni bir mimari üzerine inşa edilmiş ve ikonik Jeep tasarım mirasını onurlandıran çarpıcı yeni bir tasarımla sarılmış, aynı zamanda daha fazla alan ve işlevsellik isteyen Jeep müşterilerimizin artan ihtiyaçlarını karşılamak için üçüncü bir sırayı barındıracak şekilde genişletilmiştir. Grand Cherokee L, segmentinde gerçekten öne çıkıyor ve yetenek, performans ve lüks açısından çıtayı yükseltmeye devam ediyor,   dedi. 

Son Haberler

Farklı renklerle kodlanmış hız göstergesi

Google Haritalar'ın son özelliği, trafik sıkışıklığını azaltmak için yeni bir strateji geliştirdiğini duyuruyor. Yenilikçi bir patentle desteklenen bu plan,...

Diğer Haberler